Trustpilot

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

 

www.slettebjerg-foder.dk ejes og drives af:

 


Slettebjerg v/Stine Balchen
CVR-nr. 43065246
Knud Lavardsvej 33,
4100 Ringsted

info@slettebjerg-foder.dk
Tlf: 53645942

Nedenstående handels- og leveringsbetingelser gælder køb af varer på www.slettebjerg-foder.dk.

 

Priser

Alle priser er inkl. moms.

Priserne er kun gældende på det aktuelle bestillingstidspunkt og tilbuds- og kampagnevarer kan have kortere eller længere kampagnevarighed.

www.slettebjerg-foder.dk tager forbehold for trykfejl, prisændringer, tekniske fejl, udsolgte varer og bestillingsvarer.

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse 

Når du har gennemført en ordre hos www.slettebjerg-foder.dk modtager du en ordrebekræftelse på de bestilte varer, som ligeledes er en kvittering for modtagelsen af din ordre.

 

Betaling

Kreditkortbetaling og Mobile Pay ved online bestilling
Kontooverførsel
Anyday
ViaBill
Klarna

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.
 

Vi accepterer betaling med Klarna.
For at kunne tilbyde dig Klarnas betalingsmetoder kan vi ved check-out komme til at overføre dine personoplysninger i form af kontakoplysninger og ordreinformation til Klarna, for at Klarna skal kunne bedæmme om du kan vælge betalingsmetoderne, samt for at tilpasse betalingsmulighederne til dig.
Dine personoplysninger som deles behandles i følge Klarna’s own privacy notice

Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når ordren er klar til afhentning.
Ved bestilling af ikke-lagervarer med AnyDay, ViaBill og Klarna forbeholder vi os ret til at aktivere første betaling før din ordre afsendes.

Levering af ordren

Afhentning i butikken er gratis.
Du kontaktes når din ordre er klar til afhentning.
Der tages forbehold for bestillingsvarer hvor der kan forventes 5-7 dages leveringstid. I disse tilfælde vil du blive kontaktet for et estimeret afhentningstidspunkt og aftale herom.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, hvor du kan meddele os at du fortryder købet og derpå returnerer varen til os.  
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (indsæt mailadresse) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Afvigelser: Fortrydelsesretten gælder ikke foder, tilskudsprodukter (alt der kan konsumeres), samt øvrige varer med holdbarhedsdato.
Ved køb af disse varer, fravælger køber sig sin fortrydelsesret.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at levere én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at varen skal leveres tilbage til adressen, og eventuel fragt til adressen ikke dækkes.
Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt per efterkrav.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 7 dage til at returnere varen til os.
Du skal selv betale for at ordren returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
 

Ingen fortrydelsesret
Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet inden returnering,
Levering af varer der er købt på tilbud som følge af kort holdbarhedsdato,
Levering af varer der er anbrudte og/eller ikke intakte,
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,  
 
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få delvis tilbagebetaling.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Bemærk at betalingen dog tilbageholdes indtil vi har modtaget varen.

Afvigelser: Alle foderprodukter, tilskud og varer til konsumering refunderes ikke, ligesom der heller ikke tilbagebetales for foder der sendes retur af fragtfirmaet som følge af uafhentet pakke på posthuset.
Tilbagebetalingen af varer der ikke er til konsum, og som returneres som følge af uafhentet pakke, vil blive fratrukket et håndteringsgebyer svarende til fragtfirmaets returfragtpriser.

 

Varen returneres til:

Knud Lavardsvej 33,
4100 Ringsted. 

Vi modtager kun varer, som afleveres direkte på adressen.
Du kan kun fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Reklamationsret

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Når du handler på www.slettebjerg-foder.dk har du derfor 12 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal kontakte os indenfor ”rimelig tid” Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, men inden for 14 dage efter fejlen blev opdaget, vil altid være rettidigt. Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til slettebjerg.isheste@gmail.com.

Når du kontakter os vedr. din reklamation, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Afhængig af den konkrete situation, vil du modtage de videre instrukser. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger til at sende varen retur til os, hvis det findes relevant.

Se afsnittet "14 dages returret" for informationer omkring returforsendelser.

Erstatning/ansvarsbegrænsning

Slettebjerg Foderfraskriver sig ansvaret for ethvert indirekte tab, som f.eks. driftstab, avancetab eller tidstab, manglen måtte have forvoldt køber.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Slettebjerg v/Stine Balchen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.slettebjerg-foder.dk er Dandomain.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: slettebjerg.isheste@gmail.com.  

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@slettebjerg-foder.dk
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk


 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 13.07.2022

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortrydelsesformular (ret til og gem som PDF)