Trustpilot
Velkommen til Slettebjerg Foders Kundeklub

Vores nyeste tiltag er vores kundeklub, der er tilpasset til at belønne vores kunder, og bidrage til shoppingoplevelsen.
Vi værdsætter alle vores kunder, og ved at være medlem af vores kundeklub, får vi mulighed for at give tilbage til jer, der støtter os!
Kundeklubben kommer derved alle vores kunder til gode - uanset forbrug.

 

Sådan fungerer det - Optjen points og spar på dit næste køb

Som medlem af vores kundeklub, optjener du points på dine køb hos os, hver gang du handler på vores webshop.
For hver 50kr du handler for, optjener du 1 point, som automatisk vil blive registreret på din kundekonto, hvis du er logget ind når du handler.
Det betyder at jo mere du handler for, jo flere points vil du spare op - og du kan efterfølgende bruge dine points som rabat på dit næste køb hos os.

Hver point du har optjent, svarer til en værdi af 1kr, og du kan derfor omsætte dine points til reelle besparelse på dit næste køb.

 

Hvordan bliver du medlem - og koster det noget?

Det er gratis at blive medlem af vores kundeklub, og du kan gøre det enten under bestilling og betaling, eller i menupunktet 'Log in'.
Når du er tilmeldt begynder du automatisk at optjene points hver gang du foretager en bestilling på vores webshop, og du vil kunne se din pointsaldo når du logger ind på din konto.

Dine points skal bruges inden for 6 måneder fra optjent dato.

Når du tilmelder dig kundeklubben, kan du samtidig tilmelde dig vores Nyhedsbrev, og derved få direkte besked som en af de første ved tilbudskampagner, udsalg og kampagner udvalgt specielt til vores Klubmedlemmer.