Trustpilot
Dækkenvask

Dækkenvask

Dækkenvask

Indleveringseddel findes her:
INDLEVERINGSSEDDEL

I samarbejde med Dækkenservice tilbyder vi vask og imprægnering af dækkener og udstyr.

 

Vi er tilknyttet https://www.daekkenservice.dk/ som opsamlingssted på rute 6, og du kan derfor aflevere og afhente dækkener og andet udstyr til vask, imprægnering og reparation efter aftale.

 

https://www.daekkenservice.dk/ udfører dækkenvask i højeste kvalitet, og bruger egne svanemærkede og dansk producerede vaskemidler, der er specielt tilpasset de forskellige emner som for eksempel hestedækkener, underlag og uldtæpper osv.

 

​De benytter store, professionelle vaskemaskiner med egne nyudviklede programmer til alle opgaver. Dette sikrer et godt og effektivt vaskeresultat, der samtidig er skånsomt mod materialer, isolering, membraner og miljøet.

 

​De har selv udviklet egen sæbe og imprægnerings væske i samarbejde med en dansk producent. Imprægneringsvæsken er ikke skadelig for hesten og giver en vandafvisende, åndbar overflade. I det hele taget lægges der stor vægt på, at produkterne er effektive og består af de rette indholdsstoffer, så de ikke giver problemer med allergi, lugt eller andre gener.

 

 

Aflevering / afhentning af dækkener bookes på SMS på 53645942.
www.daekkenservice.dk afhenter og afleverer dækkener hos os onsdag/torsdag i lige uger, 
Booking og aflevering af dækkener skal være gennemført senest mandag i lige uger, for at være sikker på afhentning samme uge.